با حضور مسئولین استانی و از سوی استاندار البرز

از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج تقدیر شد

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۹۰۲ اطلاعیه ها

در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش و فناوری استان البرز سال 98، از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، از دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به جهت میزبانی شایسته این دانشگاه در برگزاری باشکوه ششمین جشنواره و نمایشگاه پژوهش و فناوری استان البرز سال 98 تقدیر و غرفه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و دانش بنیان واحد کرج نیز به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.

به گفته مهندس فرزاد نصری دبیر کمیته برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار سال 98 استان البرز، این نمایشگاه استانی، در محل دو سالن ورزشی سرپوشیده و یک سالن ورزشی روباز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با بیش از 4500 متر مربع مساحت در 150 غرفه برگزار شد که در آن دانشگاه ها، پژوهشکده ها، پژوهشگاه ها، ادارات، سازمان ها، شرکت ها، صنایع، کارخانجات، مراکز تحقیقاتی، واحدهای فناور، شرکت های دانش بنیان، دستگاه های اجرایی،  مدارس  و ...  استان البرز از جمله دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه علوم پزشکی البرز، دانشگاه پیام نور، پردیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، شهرداری کرج، بانک های تجارت، صادرات، موسسه آموزش عالی امام خمینی(ره)، پارک علم و فناوری البرز، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی، اتاق بازرگانی البرز، سازمان فنی و حرفه ای البرز، آموزش و پرورش البرز و ...حضور داشتند.

از محصولات ارائه شده در این نمایشگاه می توان به محصولاتی در زمینه های استارت آپ ها، اپلیکیشین ها، کشاورزی، نانوتکنولوژی، مواد، برق، الکترونیک، صنایع دستی و ... اشاره کرد و در پایان کار نمایشگاه، 5 غرفه به عنوان غرفه برتر انتخاب شدند که غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز در این فهرست قرار گرفت و به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.

دبیر کمیته برگزاری نمایشگاه پژوهشی البرز ادامه داد: نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور با همکاری سازمان انرژی اتمی ایران نیز همزمان با نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در واحد کرج برپا شد.

مهندس نصری امکاناتی شامل: اینترنت بیسیم و  ملزومات نمایشگاهی در سه بخش عادی، ویژه و VIP را از دیگر مزایای این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: در حاشیه این نمایشگاه اتاق عقدقراردادها قرار داشت که دستاوردهای مهم و برجسته، با صاحبان صنایع و موسسات و سرمایه گذاران مرتبط شده و تفاهم نامه و یا قرارداد مربوطه منعقد می‌شد.

وی با بیان اینکه بازدید از این نمایشگاه ها برای عموم آزاد بود و بیش از ده هزار نفر از آن بازدید کردند؛ ادامه داد: رادیوی نمایشگاه ضمن معرفی محصولات غرفه داران و تهیه گزارش از مسئولین، مبتکرین و غرفه داران، ارتباط مستقیم با رادیو البرز برقرار نموده و گزارش هایی از این نمایشگاه تهیه و ارسال می کرد.

دبیر کمیته برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار سال 98 استان البرز با اشاره به ساعت ها جلسات کارشناسی و کار عوامل اجرایی در خصوص نحوه اجرا و بازدید از این نمایشگاه، گفت: تسهیلات ویژه برای تردد بازدیدکنندگان و استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان از نمایشگاه از دیگر نکات بارز نمایشگاه امسال بود و مسئولین بسیاری از جمله استاندار البرز، فرمانده نیروی انتظامی البرز، شهردار کرج، معاون سازمان انرژی اتمی ایران، میهمانانی از کشور کره و لهستان از این نمایشگاه بازدید کرده و از نزدیک با توانمندی ها و افتخارات علمی و پژوهشی استان البرز آشنا شدند.