به مناسبت هفته دانشجو صورت گرفت:

اقدام نمادین معاونت فرهنگی و دانشجویی در تفویض اختیار به دانشجویان

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۸ کد : ۲۹۰۳ اطلاعیه ها

به منظور تجلیل و گرامیداشت هفته دانشجو، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در اقدامی نمادین به دانشجویان اختیارات اداری تفویض کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد  کرج، همزمان با هفته دانشجو و با هدف ترغیب و تجلیل دانشجویان و در راستای منویات مقام معظم رهبری نسبت به جایگاه و ارزش جوانان در مدیریت کشور که به صورت مشخص در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مطرح شده است، معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی واحد کرج طی اقدامی نمادین به دانشجویان تفویض اختیار شد.

در این اقدام نمادین دو تن از دانشجویان با قرارگرفتن در جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی و مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی، با روند انجام امور اداری در این حوزه آشنا شدند.

دکتر یعقوب فتحی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی واحد کرج ضمن اعلام این خبر افزود: این اقدام فرهنگی در راستای آمادگی جوانان برای حضور در صحنه های مدیریت و القای حفظ اعتماد به نیروی جوان در پست های مدیریتی کشور برنامه ریزی شد.

وی ابراز امیدواری کرد: بها دادن به جوانان نخبه و انقلابی، زمینه ساز حضور موثر آنان در عرصه های مدیریتی کشور باشد.

در پایان این اقدام نمادین از دانشجویان مذکور با شیرینی و شکلات پذیرایی به عمل آمد.