در دو بخش دانشجویان و اساتید

آزمون کتبی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۳ کد : ۲۹۲۲ اطلاعیه ها

آزمون کتبی بیست و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دو بخش ویژه دانشجویان و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، این مسابقات در بخش دانشجویی در 9 رشته احکام(خواهران و برادران)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و ترجمه ادعیه و زیارات، تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن به زبان انگلیسی، سبک زندگی اسلامی و صحیفه سجادیه و در بخش اساتید در دو رشته ترجمه و تفسیر قرآن کریم (سوره زمر) و زندگانی 14 معصوم(ع) برگزار شد.

دبیرکانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با تایید این خبر گفت: « بیش از 900 نفر در این مسابقات ثبت نام کردند که پس از برگزاری آزمون نتایج از طریق معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد کرج و همچنین وب سایت این دانشگاه به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید.

لازم به ذکر است دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و جمعی از مسئولین دانشگاه نیز از برگزاری آزمون بازدید کردند.