با کسب چهار مقام کشوری

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در بیست و دومین دوره مسابقات بتن درخشیدند

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۹۲۶ اطلاعیه ها

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در بیست و دومین دوره مسابقات کشوری انجمن بتن آمریکا شاخه ایران(ACI) چهار مقام کشوری را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، تیم های دانشجویی بتن واحد کرج با نام های Civil Legends و ققنوس با حضور در بیست و دومین دوره مسابقات کشوری انجمن بتن آمریکا شاخه ایران (ACI) در چهار گرایش بتن متخلخل، مکعب بتنی، توپ بولینگ بتنی و سازه محافظ تخم مرغ موفق به کسب مقام کشوری شدند.

دانشجویان واحد کرج در گرایش بتن متخلل به مقام دوم کشوری، در گرایش مکعب بتنی به مقام دوم کشوری، در گرایش توپ بولینگ بتنی به مقام دوم کشوری و در گرایش سازه محافظ تخم مرغ به مقام سوم کشوری دست یافتند.

تیم های دانشجویی واحد کرج با حضور علی فروتن، مرضیه نور محمد، حسین دهقانی، مریم السادات حسینی، علی رضا خداپناه، فاطمه آجرلو، سائد جدید السلام، امیر سلیمی، میلاد سلیمانی، محمد رضا غفاری، سینا کرباسی، آریا غریبیان، عرفان قادری، فاطمه شریفی فر و بهار جلالی و با راهنمایی اساتید خود دکتر رضا جمالپور و دکتر فرهاد نوروزیان در این مسابقات شرکت کردند.

این دوره از مسابقات  با شرکت 56 تیم دانشجویی از دانشگاه‌های سراسر کشور و در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد و در پایان مسابقات طی مراسمی به تیم های برتر لوح های تقدیر اهدا شد.