اطلاعیه دریافت وام­های نیمسال دوم ۹۹-۹۸

۲۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۳ کد : ۲۹۵۴ اطلاعیه ها

اطلاعیه دریافت وام­های نیمسال دوم 99-98

به اطلاع کلیه دانشجویانی که به هنگام ثبت ­نام ، امکان پرداخت نقدی و تسویه­ حساب کامل شهریه را ندارند می­رساند ، صندوق رفاه دانشجویان واحد کرج با ارائه تسهیلات گوناگون مالی در خدمت این دسته از دانشجویان محترم می­باشد . لذا متقاضیان دریافت وام می­توانند به روشهای ذیل جهت ثبت­ درخواست و دریافت تسهیلات اعطایی اقدام نمایند :

الف-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت الکترونیکی :

دانشجویان متقاضی می­توانند  << یک هفنه قبل از ثبت نام لغایت پایان ثبت نام>>  ، برای ثبت و دریافت وام­های کوتاه ­مدت ،میان مدت و تقسیط بدون چک به روش ذیل اقدام نمایند :

1-      ورود به پروفایل دانشجویی خود.  (edu.kiau.ac.ir)

2-      کلیک بر روی گزینه " صندوق رفاه "

3-      کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام صندوق رفاه "

4-      دانشجویانی که فاقد چک ضمانت در اداره صندوق رفاه دانشجویان می­باشند می­بایست با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تقسیط بدون چک " و سپس ثبت شماره دانشجویی دانشجوی ضامن (هم­ورودی و یا ورودی بالاتر) در قسمت " ثبت ضامن " اقدام نموده و پس از تایید ضامن ، با مراجعه مجدد به پروفایل خود ، نسبت به ثبت­نهایی وام اقدام نمایند .( ضمانت متقابل امکان پذیر نمی باشد.)

5-      دانشجویان متقاضی ضمانت وام می­بایست ضمن مراجعه به پروفایل دانشجویی خود ، در قسمت "صندوق رفاه " " لیست و تایید ضمانت وامها " ضمانت باز پرداخت وام دانشجوی وام گیرنده را مورد تایید قرار دهند .

6-      دانشجویانی که از نیمسال­های گذشته دارای چک ضمانت در اداره صندوق رفاه می­باشند ، می­توانند تنها با کلیک بر روی گزینه " ثبت درخواست وام تامین شهریه " اقدام به ثبت درخواست و دریافت وام نمایند .­

7-    دانشجویانی که فاقد ضامن دانشجو می­باشند ، برای دریافت وام می­بایست پس از دریافت فرم وام کوتاه­مدت از سامانه صندوق­رفاه ، نسبت به تکمیل آن اقدام و پس از اخذ تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده ، نسبت به تحویل آن به اداره صندوق رفاه دانشجویان ، اقدام نمایند

ب-  درخواست وامهای بلندمدت وزارت علوم، بانک ملی،رسالت و مهر ایران:

-         ثبت درخواست از طریق فایل آموزشی خود قسمت صندوق رفاه از تاریخ 98/10/01 فعال می باشد

ج-  ثبت درخواست و دریافت وام به صورت غیر الکترونیکی :

دانشجــــویان متقــاضی می­توانند با استفــاده از این روش برای دریافت فر م وام­های کوتاه مدت ، میان ­مدت ، بلندمدت  اقدام نمایند :

1-      ورود به وب سایت دانشگاه  (http://nsr.kiau.ac.ir)

2-      انتخاب وامهای تامین شهریه مورد نظر و کلیک بر روی آن

3-      کلیک بر روی گزینه " برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید " و دریافت فرم وام مذکور

4-      تکمیل فرم به همراه تهیه کلیه مدارک مربوطه و تایید ، امضاء و ممهور نمودن آن از سوی امور دانشجویی و آموزش دانشکده .

5-      تحویل فرم کامل شده بهمراه دیگر مدارک به صندوق رفاه دانشجویان از تاریخ 98/10/15  لغایت 98/11/20

توجه : بدیهی است در این روش، پس از تکمیل فرم­ها و داشتن شرایط لازم ،  برابر مقررات ،  وام درخواستی، حداکثر ظرف 72 ساعت به حساب بستانکاری دانشجو واریز می­گردد .

مهم :  دانشجویان محترم می­بایست به منظور مشاهده دفترچه اقساط وام دریافتی و پرداخت الکترونیکی آن ، با کلیک بر روی گزینه " صندوق­ رفاه " و " پرداخت اقساط صندوق رفاه " در فایل آموزشی خود اقدام نمایند .