با حضور نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج:

سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به نام شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۹۷۲ اطلاعیه ها

با حضور آیت ا... حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، آیت ا... حسینی همدانی با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با نثار شاخه های گل و قرائت فاتحه، به ارواح طیبه شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ادای احترام نمود و سپس از تابلوی سالن اجتماعات مرکزی این دانشگاه که با نام پرافتخار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مزین شده است، رونمایی کرد.

امام جمعه کرج را در این مراسم دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج و مسئولین این دانشگاه و جمعی از کارکنان، استادان و دانشجویان استان البرز همراهی کردند.

گفتنی است سالن اجتماعات شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با ظرفیت بیش از 750 نفر یکی از بزرگترین و مجهزترین سالن‌های اجتماعات در استان البرز و شهرستان کرج محسوب می شود که میزبان بسیاری از رویدادها و برنامه‌های مهم علمی و فرهنگی در این شهر می باشد.