به همت ستاد اقامه نماز معاون دانشجویی و فرهنگی برگزار شد:

جشن تکلیف فرزندان پسر کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۴ کد : ۲۹۹۸ اطلاعیه ها

مراسم جشن تکلیف فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت ستاد اقامه نماز معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج، جشن تکلیف ویژه فرزندان اساتید و کارکنان این دانشگاه در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

در این مراسم 24 نفر از فرزندان پسر کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد ثبت نام کرده و با حضور در مسجد، رسیدن به سن تکلیف شرعی خود را جشن گرفتند.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حسنعلی خوئینی از اساتید مرکز تخصصی قم ضمن سخنانی مهمترین آداب ورود به سن تکلیف شرعی را تشریح نموده و مسئولیت های مردان جوان مسلمان را به آنان یادآور شد.

از دیگر برنامه های این مراسم، قرائت قرآن کریم و مسابقه حضوری بود که به نفرات برنده جوایزی تعلق گرفت.

همچنین در پایان این مراسم دو رکعت نماز شکر به امامت حجت الاسلام خوئینی اقامه شد و بسته‌های فرهنگی شامل سجاده، مهر، رحل، قرآن کریم، لوازم شخصی بهداشتی و .... به شرکت کنندگان اهدا شد.