رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در جشن پیرزوی انقلاب اسلامی:

انقلابی گری بخشی از دین اسلام است

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۱ کد : ۳۰۰۹ اطلاعیه ها

مراسم گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سالن اجتماعات شهید مفتح دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در ابتدای این مراسم دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج طی سخنانی به تشریح روند پیروزی این انقلاب شکوهمند تاریخ پرداخت.

وی با بیان خاطراتی از دوران پیروزی انقلاب اسلامی گفت: شکنجه های ساواک علیه جوانان، اندیشمندان و روحانیون انقلابی، نتوانست جلوی موج عظیم و پرخروش مردمی را که با شور، نشاط و تدین تحت رهبری امام(ره) به پاخاسته بودند را بگیرد.

رئیس واحد کرج با اشاره به اینکه جریان هایی مانند مارکسیست ها، کمونیست ها، منافقین و .... قصد مصادره انقلاب اسلامی را داشتند افزود: این توطئه ها نیز با هوشیاری امام(ره) و حضور پررنگ مردم خنثی شد و حتی پس از آن جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی نیز نه تنها نتوانست انقلاب را در نطفه خفه کند بلکه آن را تثبیت نموده و پس از آن حتی این انقلاب ارزشمند به سایر کشورهای منطقه نیز صادر شد.

دکتر برهانی فر وجود بسیج را به جریانی توانمند، خالص و متدین تشبیه کرد که تحت عنوان گروه های انقلابی متدین این کشور و این نظام مقدس را از دستبرد جنایتکاران و دشمنان حفظ کرده است.

وی ادامه داد: مولفه کلی بسیج، پایبندی به دین و اعتقاداتی است که از وحی الهی و اصول دین اسلام گرفته شده و بر همین اساس انقلابی گری بخشی از دین ماست و هرکسی که بر مدار دین حرکت کند انقلابی واقعی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در پایان سخنانش  ابراز امیدواری کرد: این انقلابی که به دست جوانان متعهد، معتقد و بسیجی تثبیت و صادر شده است؛ در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به صاحب اصلی خود- حضرت ولیعصر(عج) تحویل داده شود.

در ادامه این مراسم که به همت بسیج دانشجویی و به مناسبت بزرگداشت ایام الله دهه مبارکه فجر برگزار شد، برنامه فرهنگی از قبیل پخش کلیپ و سرود انقلابی، شعر خوانی و سخنرانی نیز گنجانده شده بود که با استقبال شرکت کنندگان روبه رو شد.