پیام دکتر برهانی فر بمناسبت درگذشت آقای مهندس حسین شیخ الاسلام معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی

۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۷ کد : ۳۰۵۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بمناسبت درگذشت مهندس حسین شیخ الاسلام معاون بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی پیام تسلیتی صادر نمود. متن پیام بدین شرح است : انالله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر، ضایعه‌ی درگذشت استاد فرهیخته، جناب آقای مهندس حسین شیخ الاسلام، معاون بین الملل  دانشگاه آزاد اسلامی را به خانواده محترم ایشان و همچنین جامعه‏ ی دانشگاهی  تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.
از خداوند حکیم برای آن مرحوم، علوّ درجات و رحمت واسعه‌ی الهی و برای بازماندگان گرانقدر و بستگان ارجمند، صبر و شکیبایی در تحمّل این مصیبت را مسألت دارم.

دکتر محمدحسن برهانی فر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج