مسابقه کتابخوانی رویش ویژه دانشجویان

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۳۰۶۱ اطلاعیه ها
زمان ثبت نام: ۹۸/۱۲/۱۷ تا ۹۹/۲/۹ زمان برگزاری: روز پنجشنبه مورخ ۹۹/۲/۱۸ نحوه ثبت نام: از طریق سایت واحد الکترونیکی به آدرسfarhangi.iauec.ac.ir مراجعه و در لینک مشخص شده نسبت به ثبت نام اقدام نمایید و از لینک های موجود در این آدرس نسخه الکترونیکی کتاب را با تخفیف ویژه دریافت کنید.

مسابقه کتابخوانی" رویش" ویژه دانشجویان

عناوین کتاب های مسابقه: 1- کتاب آرزوهای دست ساز(ماجرای شکل گیری یک شرکت دانش بنیان) 2- کتاب دختر تبریز( خاطرات خانم صدیقه صالحی)- هر داوطلب در یک عنوان کتاب میتواند شرکت کند.
سئوالات به صورت چهار گزینه ای توسط معاونت فرهنگی دانشگاه تدوین و آزمون به صورت مجازی توسط واحد الکترونیکی در تاریخ مقرر برگزار میگردد.
جوایز: 200سفر زیارتی فرهنگی به مقصد مشهد مقدس
صدها سفر گردشگری به اماکن تاریخی( اصفهان، تبریز، شیراز، اردبیل، یزد، شمال کشور و...
دهه ها سکه طلا یا کارت هدیه، بن خرید کتاب، تخفیف شهریه و استفاده رایگان از اماکن و مهمانسراهای دانشگاه آزاد اسلامی به همراه خانواده
اعلام اسامی برندگان: همزمان با عید سعید فطر 1399