به همت مدیریت امور شاهد وایثاگران واحد کرج

۱۲۰ جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اهدا شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۰ کد : ۳۱۴۲ اطلاعیه ها

به همت مدیریت امور شاهد و ایثارگران واحد کرج و در راستای نشر فرهنگ ایثار و شهادت، 120 جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس به کتابخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با تایید این خبر گفت: با هماهنگی های صورت گرفته با  اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان البرز تعداد 120 جلد کتاب با 59 عنوان از سوی این اداره کل به منظور استفاده دانشجویان در تحقیقات، پژوهش ها و پایان نامه های دانشجویی با موضوعات مرتبط با دفاع مقدس در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج قرار گرفت.

دکتر برهانی فر ادامه داد: با توجه به تاکید مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در نشر فرهنگ ایثار و شهادت و حمایت از پایان نامه های مرتبط، این کتاب ها که اکثرا در برگیرنده خاطرات رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس می باشد، به واحد کرج اهدا شده است تا در اختیار دانشجویان، محققان و علاقمندان قرار گیرد.

وی افزود: چندی پیش نیز از فعالیت ها و تلاش های حوزه امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از سوی اداره کل امور شاهد و ایثارگران استان البرز با اهدای لوحی تقدیر شد.