در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

سرپرست موقت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرج معرفی شد

۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۲ کد : ۳۱۸۵ اطلاعیه ها

دکتر محمدحسن برهانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و  واحد کرج با صدور احکام جداگانه ای ضمن تقدیر از خدمات دکتر حسن شوندی در زمان تصدی مسئولیت حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی، دکتر مرتضی خدابین را به سمت سرپرست موقت این معاونت منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد کرج در آئین تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی، دکتر برهانی فر طی سخنانی ضمن تأکید بر انجام شایسته مسئولیت هایی که بر عهده گذاشته می شود، جابجایی و تغییر مدیران را حاصل همگرایی برای هم افزایی و ارتقای اهداف و اولویت های سازمانی برشمرد.

وی با اشاره به این که یکی از کارکردهای دانشگاه تربیت مدیران متعهد، کارآمد و شایسته هست، افزود: تقویت فرهنگ اسلامی و ارزشهای دینی و انقلابی در دانشگاه، بکار گیری ایده های جدید و تلفیق آن با تجربیات مفید گذشته برای پیشرفت دانشگاه را ضروری دانست.

شایان ذکر است دکتر خدابین مدیر گروه دکتری ریاضی از مهر ماه 1395را در کارنامه اجرایی خود دارد.

«روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج»