به منظور مقابله با شیوع کووید ۱۹

ترم تابستان ۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به صورت مجازی برگزار می شود

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۲ کد : ۳۲۰۲ اطلاعیه ها

به منظور مقابله با شیوع بیماری کووید 19 و ویروس کرونا، امسال ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر مرتضی خدابین سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد کرج با اعلام این خبر گفت: به منظور مقابله با گسترش و شیوع ویروس کرونا امسال ترم تابستانی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز به صورت هماهنگ با سایر واحدهای دانشگاهی سراسر کشور  به صورت مجازی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای کرج، هشتگرد، نظرآباد و سمای کرج از 28 تیرماه آغاز می شود افزود: فرصت ثبت نام ترم تابستان این دانشگاه ها تا دوم مردادماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

دکتر خدابین ضمن اعلام برگزاری کلاس های دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  از 4 لغایت 30 مردادماه به مدت 4 هفته  تصریح کرد: امتحانات مربوطه نیز از 31 مردادماه لغایت 6 شهریور ماه به مدت یک هفته برگزار می شود که نحوه برگزاری امتحانات متناسب با وضعیت بهداشتی استان البرز و سلامت جامعه، توسط مراجع ذیصلاح بررسی شده و متعاقبا به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.