درنشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با سرپرست بانک ملی استان مطرح شد

راهکارهای ارائه خدمات بانکی به منظور حمایت از طرح های اقتصادی دانش بنیان

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۲۱۰ اطلاعیه ها

در نشست مشترک مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و سرپرستی بانک ملی استان البرز، نحوه ارائه خدمات و تسهیلات بانک ملی در حمایت از طرح های اقتصادی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این نشست که در سالن شورای ساختمان ریاست واحد کرج برگزار شد، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن بیان تاریخچه موفقی از همکاری فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی و بانک ملی در استان البرز و بویژه شهرستان کرج از آغاز فعالیت این دانشگاه تا کنون، ابراز امیدواری کرد برخی مشکلات موجود از سوی بانک ملی مرتفع شده و روند مثبت همکاری ادامه یابد.

دکتر برهانی فر ضمن تقدیر از همکاری های مسئولین بانک ملی با دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز به وجود برخی قوانین و آیین نامه های ویژه در سازمان ها و موسسات مالی و اعتباری اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم که با همکاری نزدیکتر بانک ملی استان البرز با دانشگاه آزاد اسلامی در این استان، امکانات، تسهیلات و خدمات بیشتری در اختیار کارکنان، استادان و دانشجویان این دانشگاه قرار گیرد.

وی با معرفی برخی از مهمترین دستاوردهای ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در قالب محصولات دانش‌بنیان دانشگاهی گفت: بیش از 25 محصول دانش بنیان در این دانشگاه طراحی و تولید شده است که در صورت دریافت حمایت های مالی و اعتباری به تولید انبوه رسیده و به بازار کشور وارد می شوند که علاوه بر درآمدزایی برای دانشگاه و استان، از خروج مقدار قابل ملاحظه ای ارز از کشور جلوگیری می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با ارائه پیشنهاداتی در خصوص حمایت مالی بانک ملی از طرح های دانش بنیان این دانشگاه در سال جهش تولید، از مسئولین این بانک خواست با بررسی راهکارهای قانونی در این خصوص زمینه انعقاد تفاهم نامه همکاری های بیشتر را فراهم کنند.

دکتر موسی اسلامیان مدیرعامل بانک ملی استان البرز نیز با ابراز خرسندی از همکاری های موجود از تاثیرات بسزایی که سیستم بانکی کشور در رشد شاخص های بنیادین اقتصادی، مهار تورم، کسب تراز تجاری مثبت، تقویت پایه پولی کشور و تقویت پول ملی کشور ایفا می کند سخن گفت و افزود: در رسالت های سازمانی بانک ها و موسسات مالی اعتباری کشور ارکان: تجهیز منابع، تخصیص بهینه منابع، ارائه خدمات و سودآوری به عنوان 4 رکن اصلی مورد توجه قرار می گیرد؛ اما آنچه در کنار این ارکان مهم است مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی در قبال اسناد بالادستی است.

وی با اشاره به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سال های اخیر در خصوص رشد اقتصادی و تولید ملی گفت: این تاکیدات نشان دهنده اهمیت این مقوله و نیز وجود پاره ای مشکلات در این زمینه است که مسئولین بایستی در همه سطوح در حد توان در رفع آن کوشا باشند.

دکتر اسلامیان با توضیح این امر که استراتژی بانک های کشور بویژه بانک های ملی در جریان دادن نقدینگی به سمت بخش های مولد واقعی اقتصاد در کشور است گفت: در عصر حاضر اقتصاد پاک بر اقتصاد دانش بنیان استوار است که در عرصه هایی همچون اقتصاد دیجیتال، استارت آپ ها و نظایر آن می تواند تاثیر چشمگیری در نظام اقتصادی کشور داشته باشد.

سرپرست بانک ملی استان البرز، دستاوردهای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در این استان را چشمگیر توصیف کرده و از آنها به عنوان سرمایه های مادی و معنوی استان و کشور یاد کرد.

وی به برخی راهکارهای موجود قانونی در سیستم بانکی به منظور ارائه خدمات و تسهیلات به اقشار دانشگاهی اشاره کرده و ابراز امیدواری نمود: با تعامل بیشتر میان این دو ارگان ارزشمند، گام های موثری در این زمینه برداشته شود.

در این جلسه همچنین موارد و مسائل متقابل دیگری مطرح و پس از بررسی، راهکارهای آن ارائه گردید تا با مکاتبات لازم در جهت رفع موانع موجود اقدامات لازم صورت گیرد.