رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان البرز و واحد کرج خبرداد:

راه اندازی سامانه دانش پژوهان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۸ کد : ۳۲۲۸ اطلاعیه ها

دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج  از راه اندازی سامانه " دانش پژوهان شاهد و ایثارگر" استان البرزخبر داد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با بیان این مطلب افزود:  از خانواده معزز شهدا و ایثارگران، نزدیک به 1000 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از 400 دانشجو در مقطع دکترا در رشته های مختلف آموزشی این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل می باشند که به منظور حمایت هرچه بیشتر از فعالیت های پژوهشی این دسته از دانشجویان گرامی ، سامانه " دانش پژوهان شاهد و ایثارگر " دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

دکتر برهانی فر افزود: با راه اندازی این سامانه دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر می توانند، ضمن آگاهی از شرایط عضویت، اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کرده و از مزایای عضویت در این پایگاه استفاده نمایند.

وی با تشریح اهداف راه اندازی این سامانه تصریح کرد: هدف از راه اندازی سامانه دانش پژوهان شاهد و ایثارگر، انسجام فعالیت های پژوهشی دانشجویان عزیز شاهد و ایثارگر و استفاده از مزایای عضویت در این سامانه همچون  اولویت در انجام طرح های پژوهشی ملی و استانی، اولویت در معرفی طرح های پژوهشی اعضا به صنایع و سازمان های مرتبط، اولویت در تامین اعتبار پژوهشی و ... می باشد.