با صدور پیامی

مدیرکل بازرسی منطقه ۷ دانشگاه آزاد اسلامی درگذشت مدیرکل حراست واحد کرج را تسلیت گفت

۲۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۶ کد : ۳۲۳۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، علیرضا محمدپور با صدور پیامی درگذشت مرحوم علیرضا صدرنیا مدیرکل حراست واحد کرج را به خانواده و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت وی به این شرح است:
خانواده داغدار مرحوم صدرنیا و همکاران واحد کرج، مشیت الهی بر این تعلق گرفته تا بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتمزده به انتظار بنشیند؛ و این بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش در فراخنای بیکران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست اما آنچه مهم است این است که بدانیم بازگشت همه به سوی حضرت حق تعالی است.
بی تردید تلاش های مرحوم صدرنیا در حوزه حراست واحد کرج منشاء خدماتی برای جامعه علمی استان البرز است که سال های سال ماندگار خواهد بود و همین خدمت صادقانه بهترین توشه آن همکار مرحوم است.
تسلیت در برابر آتش غم شما قطره آبی کوچک است که یارای اطفا آن را ندارد. اما تلاش من است برای همدلی با شما در غم از دست دادن همکاری عزیز، پدری مهربان و همسری فداکار از خداوند متعال برای شما صبر و برای آن مرحوم علو درجات و غفران الهی مسئلت دارم.
خداوند به شما اجر صابرین عنایت فرماید که حضرتش فرمود: و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون. عرض تسلیت بنده و همکارانم در اداره کل بازرسی منطقه ۷ را بپذیرد.