با حضور جمعی از مسئولین استانی و دانشگاهی:

مراسم معارفه سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد

۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۶ کد : ۳۳۰۲ اطلاعیه ها

مراسم معارفه سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با حضور قائم مقام مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، مراسم معارفه حسین نیک‌زادی سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با حضور فضل الله فضلی قائم مقام مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

قائم مقام مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت یاد برادر صدرنیا حراست فقید دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، گفت: پیرو تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، صیانت در دانشگاه باید در گام نخست از علم صورت گیرد.

وی افزود: حراست در زمینه صیانت نقش دیده بان کشتی را دارد که به دلیل موقعیت و نوع نگرش خود، رویدادها را پیش از وقوع دیده و بسته به اهمیت آن هشدارها و آگاهی های لازم را در قالب گزارش به مسئولان ذیربط ارائه می کند.

قائم مقام مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر حفظ آبرو، حیثیت و کرامت انسانی افراد، تصریح کرد: بخشی دیگری از مسئولیت حفاظت و صیانت از دانشگاه علاوه بر حراست برعهده معاونان و سایر مسئولان دانشگاه است که امیدواریم با تعامل و هماهنگی بیش از پیش مسئولان با حوزه حراست، همنوایی و همصدایی راهبردی موجود در دانشگاه استمرار یابد.

فضلی ضمن تأکید بر تعامل هرچه بیشتر حراست با مسئولان داخل و خارج از دانشگاه در اجرای وظایف خود، به منویات مقام معظم رهبری، بر رویکرد علمی و انتقال علم، تحول و گسترش روحیه انقلابی در دانشگاه، سالم سازی فضای دانشگاه اعم از فیزیکی و مجازی، علمی، فرهنگی، اخلاقی اشاره کرد و افزود: ارائه گزارشات منصفانه و برپایه تقوا و در مسیر احقاق حق در دانشگاه مورد نیاز و ضروری است.

در ادامه دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با گرامیداشت یاد مرحوم علیرضا صدرنیا مدیرکل سابق حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از خدمات ارزنده وی تقدیر کرد.

وی تأکید کرد: امیدوارم از فرصتی که به فضل الهی در این وادی زمانی در اختیار همه ما قرار گرفته به گونه ای استفاده کنیم که نه تنها در برابر خداوند متعال و اولیا الهی سربلند باشیم، بلکه پاسدار و حافظ خون پاک و ارزنده شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی ایران، دفاع مقدس و مدافع حرم نیز باشیم.

در ادامه حسین نیک‌زادی نیز ضمن تقدیر از زحمات مرحوم صدرنیا در حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، با تاکید بر تعامل سازنده با درون و برون دانشگاه، مشورت، حفظ کرامت انسانی و برخوردهای اخلاق محور ، گفت: پیشگیری مقدم بر هر گونه برخوردی است.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر داود خوشباور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز به بیان نظرات خود در خصوص حراست، موقعیت و چالش های موجود در جامعه و دانشگاه و رسالت های حراستی و حفاظتی دانشگاه پرداخت.

در پایان مراسم با اعطای حکمی حسین نیک‌زادی به عنوان سرپرست اداره کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج منصوب شد.