به همت معاونت فرهنگی و کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج

۷۲ بسته کمک معیشتی در قالب کمک های مومنانه به خانواده های نیازمند اهدا شد

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۳۰۳ اطلاعیه ها

به همت معاونت فرهنگی و کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بسته های کمک معیشتی در قالب کمک های مومنانه در میان خانواده های نیازمند شهرستان کرج توزیع شد.
     به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و کانون هلال احمر دانشجویی واحد کرج در هفتمین روز شهادت حضرت امام حسین(ع) و 72 تن از یاران وفادارش، 72 بسته کمک معیشتی شامل اقلام و کالاهای مورد نیاز اساسی سبد مصرفی خانوار تهیه و در بین خانواده های کم بضاعت و محروم شهرستان کرج توزیع شد.
    دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تقدیر از اعضای فعال این کانون دانشجویی که در بزنگاه های مختلف، حضوری تاثیرگذار و موثر در جامعه داشته اند، انجام امور خیر را سرچشمه جاری شدن برکات معنوی و مادی به زندگی انسان عنوان کرد.
    رئیس واحد کرج در سخنانی تاکید کرد: کار خیر هرگز تصادفی نیست و تمام رویدادهای زندگی اعم از مادی و غیرمادی معلول علت های معنوی هستند.
    وی ادامه داد: در زندگی انسان چیزی به نام شانس و تصادف وجود ندارد و هر آنچه که در زندگی انسان اتفاق می افتد ریشه در علل معنوی دارد.
    در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج نیز به تشریح و تفسیر عبارت کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا پرداخت و تصریح کرد: حماسه عاشورا هر روز در زندگی انسان و در طول تاریخ تکرار شده است.
   وی تاکید کرد: اعمال و نیات انسان در شرایط مختلف نشان از حسینی بودن یا نبودن وی دارد.
   در این مراسم رئیس، مسئولین و دانشجویان واحد کرج ضمن غبارروبی و نثار شاخه های گل بر مزار شهدای گمنام این دانشگاه با قرائت فاتحه به سوگواری برای سالار شهیدان پرداختند.