تاکید معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی:

لزوم اصلاح ساختار اداری، تاکید بر اهمیت نظام آموزشی در مدارس ابتدایی سما

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۴ کد : ۳۳۰۴ اطلاعیه ها

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی لزوم اصلاح ساختار و فرآیندهای اداری و تاکید بر اهمیت نظام آموزشی در مدارس سما را دو گام مهم در سیاستگذاری مدارس سمای کشور اعلام کرد.
       به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر بطحایی با حضور در واحد کرج مهمترین چالش پیش روی نظام آموزشی در مدارس را تشریح کرد.
   معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن برشمردن برخی از مشکلات موجود، وجود سیستم اداری کند و به اصطلاح بروکراتیک را از مهمترین عوامل عدم دستیابی صددرصد به اهداف تعریف شده در سیستم آموزشی کشور و مدارس برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با مرتفع شدن این مشکلات نظام آموزشی کشور آنگونه که شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران است عمل نماید.
    وی با تاکید بر توانمندی ها و سرمایه های معنوی و مادی ارزشمندی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد تصریح کرد: توانایی این دانشگاه و مدارس سما در عرصه های علمی، فناوری، فرهنگی و اجتماعی بسیار بیشتر از آن چیزی است که تا کنون حاصل شده است و از آنجایی که میزان انطباق سازمان ها با نیازهای روز و آتی جامعه عامل بقای آنهاست بایستی به صورت جدی به این امر در دانشگاه آزاد اسلامی و مدارس سما اندیشید.
      دکتر بطحایی با اشاره به سیستم اداری موجود در کشور، کندی انجام امور در این زمینه را یکی از مشکلات جدی پیش روی نظام آموزشی کشور اعلام کرد و گفت: با اصلاح ساختار و فرآیند اداری می‌توان در جهت خلاقیت، نوآوری و بهره گیری از فرصت ها و توانایی های موجود گام برداشت.
وی در بخش دیگری از سخنانش الگوبرداری ناقص و نادرست از سیستم آموزشی کشورهای دیگر و عدم بومی سازی این الگوها با موازین ایرانی و اسلامی را از دیگر مشکلات نظام آموزشی در مدارس بیان کرد و گفت: در بیش از 720 مدرسه سما در سراسر کشور؛ بالغ بر 100 هزار دانش آموز تحصیل می کنند که بایستی با یک سیستم یکپارچه مدیریتی و با 8 زیرنظام مشترک اداره شوند.
    معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس و مدارس مهارتی تحت عنوان بوستان های تربیت را به عنوان نمونه ای از الگوهای آموزشی اسلامی در کشور معرفی کرد که به زودی کلیات سیستم آموزشی آن اعلام خواهد شد.
در این نشست همچنین پیشنهاداتی از سوی دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر رضا جمالپور عضو هیأت امنای این استان و سایر اعضای هیأت رئیسه واحد کرج در خصوص راه اندازی و تاسیس مدارس سمای فرامرزی با مرکزیت واحد کرج ارائه شد.