طی حکمی از سوی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری

مسئول راه اندازی و سرپرست سرای نوآوری فناوری مواد واحد کرج معرفی شد

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۵ کد : ۳۳۰۶ اطلاعیه ها

دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی مسئول راه اندازی و سرپرست سرای نوآوری فناوری مواد واحد کرج را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، در حکمی که از سوی دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد، مهندس فرزاد نصری به عنوان مسئول راه اندازی و سرپرست سرای نوآوری فناوری مواد واحد کرج معرفی و منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از کلیه امکانات و فرصت ها در این مسئولیت خطیر و به ویژه در انجام ماموریت مطابق اساسنامه سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی موفق و موید باشید.

در این حکم همچنین همکاری کامل و تام کلیه بخش های دانشگاهی استان البرز به منظور تحقق اهداف این سرای نوآوری تاکید شده است.