با حضور روسا و معاونین واحدها و مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز روسای شوراهای تخصصی استان البرز انتخاب شدند

۰۷ تیر ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۵ کد : ۳۳۱ اخبار دانشگاه
با حضور روسا و معاونین  واحدها و مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی  استان البرز روسای شوراهای تخصصی استان البرز انتخاب شدند

هیأت امنای دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز پس از اجرای طرح تجمیع 2 و با ساختار جدید اولین جلسه خود را با حضور روسا و معاونین  واحدها و مراکز دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز تشکیل داد.

در این جلسه حاضرین براساس  بخشنامه شماره 18596/. ص/94 مورخ 24/3/94  روسای شوراهای تخصصی استان البرز را انتخاب کردند.

دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و دبیر هیأت امنای استان البرز ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین جلسه با شرح بخشنامه تجمیع 2 و ساختار جدید استانی دانشگاه آزاد اسلامی خواستار رسیدگی به امور واحدها و مراکز استان توسط رئیس دبیرخانه هیات امنا با تشکیل جلسات منظم و برنامه ریزی شده گردید.

در ادامه دکتر جوادیعقوبی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز نیز با استناد به بخشنامه مذکور انتخاب روسای شوراهای تخصصی این استان را به رای گذاشته و پس از  شمارش آرا نتایج را به حاضرین اعلام نمود.

لازم به ذکر است پس از اخذ آرا دکتر بهروز میرزا به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان استان، دکتر احمد جهان لتیباری به عنوان رئیس شورای پژوهش و فناوری استان، دکتر سیدغنی افتخاری به عنوان رئیس شورای عمرانی استان، دکتر سیدشاپور رضا شجاعی به عنوان رئیس شورای دانشجویی، فرهنگی و ورزشی استان، دکتر امیربابک مرجانی به عنوان رئیس شورای اداری و مالی استان، دکتر علیرضا شقایق به عنوان رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان و خانم زرین تاج پرهیزگار به عنوان رئیس شورای زنان فرهیخته استان انتخاب شدند.