همدوش با سایر اقشار ملت با حضور در راهپیمایی

رئیس، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج هتاکی به ساحت مقدس پیامبر اسلام را محکوم کردند

۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۲ کد : ۳۳۱۹ اطلاعیه ها

اقشار مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد در راهپیمایی محکومیت نشریه فرانسوی در هتک حرمت به ساحت شریف پیامبر گرامی اسلام(ص) شرکت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، همدوش با سایر اقشار ملت شریف استان البرز دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی این استان با حضور پرشور در راهپیمایی، ضمن ادای احترام به ساحت مقدس پیامبر مهربانی‌ها، اهانت به پیامبر اعظم (ص) را در نشریه فرانسوی، توهین به همه ارزش‌های انسانی و اخلاقی دانستند و  این حرکت وقیحانه و زشت را به شدت محکوم‌ کردند.

در این راهپیمایی سردار سید یوسف مولایی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز ضمن سخنانی گفت: امروز شاهد این هستیم که اشرار عالم یک بار دیگر مانند هزار و 400 سال قبل شروع به توهین، تحقیر و گرفتن مسیر نادرست و ناصحیح اهانت به مقدسات اسلام کرده‌اند.
  وی همچنین با اشاره به اینکه اهانت این نشریه فرانسوی، یک حرکت فردی یا مختص به گروه خاصی نیست افزود:  این قبیل حرکات و فعالیت‌ها از سوی دشمنان اسلام؛ بخشی از یک سازمان بسیار پیچیده و از پیش طراحی شده می باشد.
سردار مولایی تاکید کرد: اهانت صورت گرفته در راستای اهداف پلید استکبار جهانی بوده ودرست در جهت همان مسیری است که در یمن، عراق، سوریه، لبنان، بوسنی و همه‌جای دنیا علیه مسلمانان اتفاق می افتد.
  در این راهپیمایی مسئولین استان البرز و شهرستان کرج اعم از نماینده ولی فقیه در البرز و امام جمعه شهرستان کرج نیز حضور داشتند.