در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد

تجمع دانشگاهیان در اعتراض به هتاکی به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص)

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۳۲۳ اطلاعیه ها

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تجمع در مزار شهدای گمنام این دانشگاه، به هتاکی وقیحانه نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) اعتراض کردند.
     به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این تجمع اعتراض آمیز دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن اعتراض به این اقدام شنیع دشمنان اسلام، پیامبر گرانقدر اسلام(ص) را مبشر آزادی، شرافت، کرامت، فضیلت و اخلاق برای تمام انسان های جهان عنوان نمود و گفت: دین اسلام دین اخلاق و آموزه‌های اسلامی است که  انسان‌ها بر اساس فطرت انسانی به سوی این آموزه‌ها تمایل دارند.

وی با تاکید بر احترام به تمامی ادیان و پیامبران الهی در دین اسلام، بر لزوم ریشه یابی دقیق این دست اقدامات مذبوحانه دشمنان اسلام، تاکید کرد و تصریح نمود: اسلام دین منطق و برهان است و لذا با چنین اقدامات سطحی و بی شرمانه ای که ریشه در جهل و نادانی دارد، دشمنان اسلام قادر نخواهند بود با بیداری اسلامی که امروزه کشورهای مختلف دنیا را در برگرفته است، مقابله کنند.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج نیز ضمن سخنانی با معرفی این اقدام نشریه فرانسوی به عنوان جاهلیت مدرن گفت: حضور موثر مسلمانان و آموزه های دین اسلام در بسیاری از کشورهای اروپایی سبب شده که قدرت های استعماری منافع خود را در خطر ببینند و لذا سعی کنند با خدشه دار نمودن وجهه دین اسلام و مقدسات آن، انسان‌ها را در ظلمت و تاریکی نگاه داشته و از آن در جهت منافع و اهداف سوء خود استفاده کنند.

در این تجمع، دانشگاهیان استان البرز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، انزجار و نفرت خود  از اقدام بی‌شرمانه نشریه فرانسوی و هتک حرمت پیامبر گرامی اسلام(ص) را با سر دادن شعار اعلام کرده و هر گونه توهین به مقدسات و بزرگان دین مبین اسلام را محکوم کردند.
در پایان مراسم نیز غبارروبی و گلباران مزارشهدای گمنام این واحد دانشگاهی صورت پذیرفت.

روابط عمومی دانشگاه آزاد