با امضای تفاهم نامه سه جانبه کلید خورد

همکاری دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز مطالعات و پژوهش های مهندسی سپاه در استان البرز

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۳۲۹ اطلاعیه ها

با امضای تفاهم نامه همکاری سه جانبه میان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، مرکز کارشناسان رسمی دادگستری البرز و مرکز مطالعات و پژوهش های مهندسی سپاه استان البرز باب همکاری گشوده شد.
        به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با امضای این تفاهم نامه بر بکارگیری از ظرفیت ها، توانمندی های علمی و عملی این دانشگاه در تعامل با نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی کشور و استان تاکید کرد.
      وی با تشریح سیاست های واحد کرج در خصوص گسترش تعاملات دانشگاهی واحد کرج با سایر ارگان ها و نهادهای علمی و اجرایی در استان و سطح کشور ابراز امیدواری نمود: با امضای این تفاهم نامه همکاری سه جانبه، تعاملات مذکور در قالب اهدافی از جمله: اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک، تدوین و چاپ کتب علمی به صورت مشترک، تدوین طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی بر اساس اولویت های اعلامی از طرف مرکز کارشناسان و مرکز مطالعات، تعامل و همکاری در زمینه حل مشکلات فناورانه، برگزاری استارت آپ، نمایشگاه علمی، پژوهشی و فناوری مشترک، برگزاری سلسله سخنرانی ها، سمینارها وهمایش های مشترک، ارائه مقالات علمی – پژوهشی مشترک و برگزاری کارگاه‌های پژوهشی، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، تجاری سازی و ... محقق شود.
     این تفاهم نامه همکاری دو ساله طی نشستی که در دفتر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد به امضای دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر رضا جمالپور رئیس مرکز کارشناسان رسمی دادگستری استان البرز و دکتر محمدصالح لباف زاده مسئول مرکز مطالعات و پژوهش‌های مهندسی سپاه به عنوان نمایندگان این سه ارگان رسید.