به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد

همایش بزرگ پیاده روی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با رعایت پروتکل های بهداشتی

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۳۳۵۷ اطلاعیه ها

به همت مدیریت امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مناسبت روز ملی پیاده روی با حضور مسئولین و کارکنان و با رعایت پروتکل های بهداشتی همایش بزرگ پیاده روی در این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در همایش پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، تعدای از مسئولین و کارکنان علاقه‌مند از مقابل سر در جنوبی دانشگاه تا کنار مزار شهدای گمنام واحد کرج به پیاده‌روی پرداختند.

در مراسمی که در پایان این پیاده روی دسته جمعی برگزار شد؛ دکتر سیدنعمت خلیفه رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد کرج به تشریح نکاتی در خصوص فواید پیاده روی و تاثیر آن بر کسب آرامش در زندگی فردی و اجتماعی پرداخت.

همچنین حجت الاسلام ابراهیم اکبری معاون فرهنگی دانشجویی واحد کرج نیز ضمن تبریک هفته دفاع مقدس برخی عوامل موفقیت انسان در زندگی از دیدگاه دین اسلام را بیان داشت.

وی طی سخنانی دو عامل حقانیت و استقامت را از عوامل مهم دستیابی به موفقیت در زندگی انسان تشریح کرد و تاکید نمود: حماسه های دفاع مقدس و پیروزی های به دست آمده در طی 8 سال جنگ تحمیلی، تجلی روشنی از این دو عامل هستند.

در پایان همایش ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به ارواح طبیه شهدا به قید قرعه به سه نفر از شرکت کنندگان در پیاده روی جوایزی تعلق گرفت.