در سومین کرسی علمی – ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بررسی شد

مخاطرات و فرصت‌های صنعت ورزش ایران در مواجهه با همه گیری ویروس کرونا

۰۶ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۳۳۶۴ اطلاعیه ها

سومین کرسی علمی- ترویجی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف شناسایی مخاطرات و فرصتهای صنعت ورزش ایران در مواجهه با همه گیری ویروس کرونا ، به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، سومین کرسی علمی ترویجی واحد کرج با همکاری معاونت پژوهش و فناوری و هیات اندیشه ورز استان البرز به صورت مجازی تحت پوشش سامانه دان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست دکتر حسین عبدالملکی استادیار و پژوهشگر واحد کرج در حوزه مدیریت ورزشی به عنوان ارائه دهنده طرح ، مباحث مبسوطی را در باره جدیدترین یافته های تحقیقات در زمینه صنعت ورزش ایران در دوران کرونا بیان کرد.

وی اظهار داشت: در این تحقیقات، بخش­های مختلف صنعت ورزش که با همه­گیری ویروس کرونا دچار مخاطره شده­اند؛ در یازده حوزه اعم از: بخش کسب و کارهای خصوصی شامل انواع باشگاه­های ورزشی آماتوری، حرفه­ای و برگزارکنندگان رویدادهای ورزشی و بخش عملکردی ورزش شامل مربیان آمادگی جسمانی و سلامت، مراکز پزشکی ورزشی، اماکن ورزشی و ورزش همگانی شناسایی و اولویت­بندی شدند.

وی همچنین به ارزیابی فرصت­ های ایجاد شده در صنعت ورزش ناشی از شیوع بیماری کوید 19 همانند راه­اندازی کسب و کارهای ورزشی خصوصی آنلاین و برگزاری رویدادهای ورزشی آنلاین پرداخت.

بخش دیگری از این کرسی علمی ترویجی به شناسایی یازده عامل درونی و بیرونی به عنوان مهمترین مولفه های تبعات ناشی از طولانی شدن دوران کرونا و مشکلات ناشی از آن در صنعت ورزش اختصاص داشت که با تشریح تاکتیک­ها و راهکارهای برون رفت از این تبعات و کاهش اثرات منفی ناشی از آن برای مدیران، مربیان، سازمان­ها، شرکت­ها، باشگاه­های دولتی و خصوصی و فدراسیون­های ورزشی همراه شد.

در انتهای این نشست آنلاین، داوران منتخب سوالاتی مطرح نمود و پاسخ آنها برای حاضرین تشریح شد.