در کرسی علمی – ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

ضرورت ها و نیازهای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم بررسی شد

۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۳۷۰ اطلاعیه ها

چهارمین کرسی علمی ترویجی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با هدف تبیین ضرورت گذار دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه نسل  اول و دوم به سوی دانشگاه نسل سوم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این کرسی علمی ترویجی که با رویکرد  کارآفرینی، تجاری سازی و توسعه فناوری برگزار شد، راهکارهای تحقق هدف، با همکاری معاونت پژوهش و فناوری و هیات اندیشه ورز استان البرز  با حضور جمع کثیری از استادان و دانشجویان، بصورت مجازی برگزار شد.

در این کرسی دکتر حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن بیان تاریخچه تاسیس دانشگاه‌ها در جهان و ایران، به تشریح ویژگی های دانشگاه های نسل سوم پرداخت.

وی با تاکید بر ناکارآمدی دانشگاه نسل اول و دوم در جامعه رو به رشد امروزی، از ضرورت تغییر و تحول رویکرد دانشگاه و تغییر ایفای نقش آموزشی به سمت نقش آفرینی در حوزه های مختلف کارآفرینی و تجاری سازی دانش و فناوری سخن گفت.

دکتر ثابت تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم را راهی برای پاسخگویی علمی دانشگاه ها  به مسائل و چالش های جامعه و صنعت روز کشور عنوان کرد.