در هجدهمین دوره مسابقات ملی بتن دانشجویی کشور

کسب مقام اول توسط تیم‌ Civil Legends دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۷ کد : ۳۳۸۳ اطلاعیه ها

در هجدهمین دوره مسابقات ملی بتن دانشجویی کشور که با حضور ۵۴ تیم برگزار شد، تیم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در شاخه تیر سبک خمشی مقام اول را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، هجدهمین دوره مسابقات‌ ملی بتن باهمکاری باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان دانشگاه آزاداسلامی و انجمن بتن ایران و باحضور۵۴تیم برگزارشد که از میان آنها 46 تیم از دانشگاه آزاد اسلامی بود.
    این دوره از مسابقات در کارخانه تولید قطعات بتنی مؤسسه شهید رجایی و در چهار گرایش برگزارگردید و  17 تیم درگروه بتن پرمقاومت دانشجویی، 12 تیم درگروه بتن سبک دانشجویی، 11 تیم درشاخه سازه محافظ تخم مرغ EPD  و ۶ تیم درشاخه تیرسبک خمشی بایکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان این رقابت ها در شاخه تیر سبک خمشی، تیم‌ Civil Legends دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، متشکل از  مریم سادات حسینی، بهار جلالی و فاطمه شریفی فر و با راهنمایی دکتر رضا جمالپور مقام اول را کسب کرد و در  شاخه بتن سبک دانشجویی نیز ، تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج شایسته تقدیر شد .
  گفتنی است به همت و تلاش مسئولین محترم ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ، شرکت در این دوره از مسابقات برای دانشجویان به صورت رایگان بود و کلیه هزینه های برگزاری مسابقه ملی بتن ازطریق انجمن بتن ایران وسایر حامیان مالی تامین شد.