در هفته تربیت بدنی اجرا شد

پیاده روی نمادین کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۳۰ مهر ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۴۰۳ اطلاعیه ها

به همت مدیریت امور ورزش وتربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و به مناسبت هفته تربیت بدنی، پیاده روی نمادین با حضور کارکنان واحد کرج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به همت مدیریت امور ورزش و تربیت بدنی این دانشگاه و به مناسبت هفته تربیت بدنی، طرح پیاده روی همگانی توسط این مدیریت با هدف ارائه الگوی زندگی سالم، ایجاد نشاط و سلامت جسمی و روحی در محیط کار و تشویق به منظور مشارکت در ورزش های همگانی به اجرا درآمد.

این پیاده روی که با حضور جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، از مقابل سردر غربی آغاز و تا زمین چمن دانشگاه ادامه داشت.

در پایان این پیاده روی نمادین دکتر سیدنعمت خلیفه رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد کرج طی سخنانی به صورت تخصصی با تشریح فواید فعالیت های ورزشی در کاهش استرس در ایام شیوع کرونا به بیان نقش ورزش در حفظ سلامتی جسمی و روحی و بالا بردن قدرت ایمنی بدن پرداخت.

همچنین به قید قرعه به تعدادی از شرکت کنندگان در این پیاده روی جوائزی اهدا شد.