به همت کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج

از خانواده های شاهد و بیماران صعب العلاج بازدید شد

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۵ کد : ۳۴۱۲ اطلاعیه ها

کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج همراه با خادمیاران رضوی با حضور در منزل  شهدای دفاع مقدس و   خانواده های بیماران صعب العلاج، عطر معنوی پرچم متبرک رضوی را به آنها هدیه کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  نمایندگان کانون دانشجویی هلال احمر واحد کرج با همراه خادمیاران رضوی با حمل پرچم متبرک رضوی و مداحه سرایی ذاکران اهل بیت(ع) به ملاقات خانواده های دو شهید دفاع مقدس و شش خانواده که با بیماری های صعب العلاج دست به گریبانند، رفتند و افتخار زیارت حرم متبرک امام رضا(ع) را برای آنان به ارمغان بردند.
در این مراسم که سیدحسین بهنامیان معاون جوانان هلال احمر استان البرز و مریم شهسواری رئیس اداره دانشجویی جوانان البرز نیز حضور داشتند؛ تبرکی از حرم مطهر از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج به خانواده های مذکور اهدا شد.