با حضور رئیس، معاونان و روسای دانشکده هاو مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معاون عمرانی واحد کرج معرفی شد

۰۶ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۴۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج معاون عمرانی این واحد دانشگاهی در جلسه شورای واحد با حضور دکتر بهروز میرزا سرپرست واحد کرج و دبیر هیأت امنای استان البرز ، معاونان، روسای دانشکده ها و جمعی از مسئولین این دانشگاه معرفی شد.

دکتر میرزا در این جلسه با ابلاغ حکمی، دکتر محمد پورنبوی را به سمت معاونت عمران واحد کرج منصوب نموده و با تشریح اهمیت پروژه های عمرانی این واحد دانشگاهی برای وی آرزوی موفقیت کرد.

در این جلسه معارفه همچنین از زحمات مهندس شهرام خدابنده در مدت سرپرستی اداره کل عمران واحد کرج تقدیر به عمل آمد.