به منظور همکاری متقابل امضا شد

تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و کارگروه تخصصی مدیریت بحران وزارت ارتباطات و فناوری

۲۵ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۸ کد : ۳۴۷۵ اطلاعیه ها

در راستای ارتقای سطح همکاری علمی- پژوهشی با  مراکز علمی و پژوهشی کشور در حوزه مدیریت بحران، دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تفاهم نامه امضا کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرج، تفاهم نامه ای فی مابین دکتر علی رضا پور ابراهیمی مشاور وزیر و رئیس کمیته پدافند غیرعامل مدیریت بحران وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات و دکتر محمد حسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به امضا رسید.
   در این تفاهم نامه همکاری مرکز تحقیقات کاهش ریسک سوانح طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همکاری در زمینه مدیریت بحران به  اجرای پروژه های تحقیقاتی، مطالعاتی و اجرایی با همکاری اساتید دانشگاهی می پردازند.
   همچنین تدوین طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی براساس اولویت های اعلام شده از سوی کارگروه تخصصی مدیریت بحران وزارت ارتباطات و فناوری، با نگاه حمایتی، تعامل و همفکری در زمینه مشکلات و معضلات حوزه مدیریت بحران ، برگزاری سلسله سخنرانی، سمینارها و همایش مشترک، برگزاری نمایشگاههای علمی و پژوهشی مشترک، برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانشجویان و همچنین ترجمه، نشر و چاپ تحقیقات پروژه های علمی – تحقیقاتی ازدیگر اهداف مورد نظر در امضای این تفاهم نامه بود.
   دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در تایید این خبر گفت: در طی مدت همکاری دانشگاه با این کارگروه تخصصی، نمایندگی از سوی طرفین جهت پیگیری مفاد تفاهم نامه و قراردادهای فی مابین معرفی می شوند و برحسب ضرورت، با شرکت در جلسات مشترک هماهنگی های لازم در خصوص برنامه ریزی  لازم را انجام می دهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه وزارت ارتباطات و فناوری از طریق این کارگروه نیازمندی خود را در موارد مرتبط با موضوع تفاهم نامه به اطلاع نمایندگان دانشگاه می رساند؛ افزود: دانشگاه نیز متقابلا متعهد می شود که پس از اعلام نیاز کارگروه، ضمن تهیه مستندی از سوابق و توانایی های آن مجموعه در موضوع درخواستی، نسبت به ارائه پیشنهاد خود درخصوص نحوه و زمانبندی اجرای طرح اقدامات لازم را به عمل آورده و طرح نهایی را  در اختیار کارگروه قرار دهد تا پس از تایید، همکاری لازم در احصاء نیازمندی ها و تدوین و تهیه پروپوزال های مورد نیاز از سوی دانشگاه صورت پذیرد.
    وی همچنین افزود: طرفین این تفاهم نامه اعلام داشتند تلاش خویش را جهت گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات علمی – تحقیقاتی و نیل به خوداتکایی ملی مبذول داشته و از هیچ کوششی در این جهت دریغ نخواهند کرد.
    دکتر برهانی فر تصریح کرد: در صورتی که اجرای پروژه های تحقیقاتی و برنامه های آموزشی موضوع اهداف تفاهم نامه منجر به تولید یک دانش فنی، ابتکار و یا یک دستاورد شود، نتایج حاصله بر مبنای قراردادهای منعقده بعدی خواهد بود.