در روز آخر مسابقات دسته 2 میزبان فوتبال دانشجویان کشور نائب قهرمان شد

۱۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۳۴۸ اطلاعیه ها
در روز آخر مسابقات دسته 2 میزبان فوتبال دانشجویان کشور نائب قهرمان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مسابقات فینال و رده بندی فوتبال دسته دوم دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی میزبانی واحد کرج برگزار شد.

در دیدار نهایی این مسابقات، تیم استان بوشهر با نتیجه 3 بر یک کرج را شکست داد و  قهرمان این دوره از مسابقات شد و در روز آخر از این مسابقات کرج که  میزبان مسابقات را بر عهده داشت در سکوی نائب قهرمانی ایستاد.

در مسابقات رده بندی این دسته نیز، تیم استان هرمزگان با نتیجه 4 بر یک استان سمنان را مغلوب کرد و مدال برنز مسابقات را تصاحب کرد

.

در پایان مسابقات دسته 2 فوتبال دانشجویان، بوشهر، البرز و هرمزگان، مقام های اول تا سوم دسته دوم را به خود اختصاص دادند و طی مراسمی با حضور دکتر روحانی نماینده سازمان مرکزی دانشگاه، کامران مقدمی سرپرست اجرایی مسابقات کاپ، مدال و احکام تیم های اول تا سوم به آنان اهدا شد.

روز چهارم بازی های نیمه نهایی فوتبال دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بازی همزمان فوتبال دسته دو دانشگاه آزاد اسلامی در روز چهارم مسابقات با رقابت تیم‌های بوشهر با  هرمزگان و البرز با سمنان برگزار شد.

در دیدار بوشهر و هرمزگان این تیم دانشجویان استان بوشهر بود که نتیجه 4 - یک بازی را به سود خود رقم زد و عازم فینال این دوره از مسابقات شد.

در دیگر بازی روز چهارم فوتبال، تیم البرز به مصاف استان سمنان رفت و در وقت قانونی بازی با نتیجه 2-2 به پایان رسید. در ضربات پنالتی اما این کرجی‌ها بودند که در مجموع با نتیجه 7-6 برنده شده و به فینال راه پیدا کردند .

گفتنی است دو تیم البرز و بوشهر دیدار نهایی فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دسته دوم را در مقابل یکدیگر برگزار خواهند کرد تا قهرمان این دوره از مسابقات مشخص شود.

و هرمزگان و سمنان نیز در دیدار رده‌بندی برای کسب مقام سومی مسابقات به مصاف هم می روند.

در پایان روز سوم مسابقات دسته 2 فوتبال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد کرج تیم های صعود کننده به دسته اول مشخص می شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دسته دو مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد کرج که با حضور 8 تیم کرج، بوشهر، سیستان و بلوچستان ، آذربایجان شرقی، قزوین، کهکیلویه و بویر احمد، سمنان، هرمزگان آغاز شد همچنان ادامه دارد.

در روز نخست مسابقات و در گروه A تیم های کرج و قزوین و در گروه B تیم سمنان به پیروزی رسیدند.  اما بازی تیم های کهکیلویه و بویراحمد با بوشهر علیرغم کسب نتیجه 2 بر 2 به دلیل مشکلات انضباطی نیمه تمام ماند و در نهایت با رای کمیته انضباطی مسابقات تیم کهیلویه و بویراحمد به دلیل بی انضباطی از جدول مسابقات حذف شد.

همچنین در دیدار تیم های گیلان و مازندران در دسته اول مسابقات نیز که به دلایل انضباطی و علیرغم کسب نتیجه 2 بر یک به نفع گیلان نیمه تمام ماند، با رای کمیته انضباطی مسابقات و نظر معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی هر دو تیم از دسته اول به دسته 2 سقوط کردند.

گفتنی است مسابقات دسته دوم فوتبال دانشجویان همچنان ادامه دارد و در پایان امروز(سه شنبه) 4 تیمی که مستقیما به دسته بالاتر صعود می کنند مشخص خواهند شد.

در سومین روز مسابقات دسته دوم فوتبال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی  کرج و بوشهر سرگروه های صعود کننده به دور بعدی مسابقات شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سومین روز دسته دو مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد کرج در گروه A کرج و هرمزگان با یکدیگر دیدار کردند و قزوین در مقابل آذربایجان شرقی قرار گرفت.

در این دیدارها در گروه A کرج 1 بر 3 بازی را به هرمزگان واگذار کرد و قزوین نیز 1 بر 2 در برابر آذربایجان شرقی متوقف شد.

در گروه B نیز بوشهر در مقابل سیستان و بلوچستان با کسب نتیجه 4 بر 2 به برتری رسید و بازی دوم این گروه بین تیم های سمنان و کهکیلویه و بویر احمد به دلیل حذف کهکیلویه و بویر احمد برگزار نشد.

در پایان مسابقات روز سوم دسته 2 فوتبال از گروه A تیم کرج به عنوان سرگروه و تیم هرمزگان به عنوان تیم دوم به دور بعدی مسابقات راه یافتند.

در گروه B نیز بوشهر به عنوان سرگروه و سمنان به عنوان تیم دوم راهی دور بعدی مسابقات شدند.