دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مصاحبه با خبرنگار آنا

۰۳ آبان ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۳ کد : ۳۵ اطلاعیه ها
دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مصاحبه با خبرنگار آنا

دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مصاحبه با خبرنگار آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برای دستیابی به اهداف عالی و همگامی با سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران نیاز به همکاری با سازمان های دیگر استانی دارد

دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مصاحبه با خبرنگار آنا درخصوص اقدامات صورت گرفته در واحد کرج برای اجرایی شدن بخشنامه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سیاست های جدید این دانشگاه گفت: درخصوص راه اندازی شرکت های دانش بنیان جمعاً 40 عنوان پیشنهاد از دانشکده های مختلف دریافت شد که از این تعداد آنهایی که دارای پتانسیل بیشتری بود (جمعاً 8 عنوان) برای کار انتخاب شدند، بعضی از این عناوین جدید تلفیقی از چند عنوان مطرح شده است.

وی افزود: واحد کرج از طریق شرکت های دانش بنیان دو هدف را پیگیری می کند، یکی ارائه خدمات علمی و پژوهشی که بتوانند به صنعت خدمات فنی و علمی ارائه بدهند و در حل بعضی از مشکلات صنعت موثر واقع شوند، دوم تولید محصولات خاص که در این زمینه هم برروی نانو مواد و مواد شیمیایی خاص متمرکز شده است. در این زمینه طرح های توجیهی فنی اقتصادی مناسبی ارائه شده که پس از اصلاحات نهایی به هیأت امنا ارائه خواهند شد.

این مسئول در بخش دیگری از سخنانش در مورد سرمایه گذاری اقتصادی در واحد کرج گفت: در بخش سرمایه گذاری اقتصادی، با توجه به پتانسیل های موجود، طرح نسبتاً بزرگی در زمینه محصولات سلولزی مطرح شده که در حال بررسی است و اقداماتی برای اخذ مجوز و بررسی اقتصادی و فنی آن انجام گرفته تا در صورت توجیه فنی و اقتصادی لازم و احراز شرایط مربوطه به هیأت امنا ارائه شوند.

وی افزود: با توجه به اینکه هزینه احداث کارخانه زیاد است و نیاز به مطالعه دقیق کارشناسی می باشد، با مدیریت زمان امیدواریم به نتیجه مطلوب برسیم. وی با بیان این موضوع که سرمایه گذاری نسبتاً زیاد در این صنعت نیاز به همکاری سایر واحدهای استان البرز دارد افزود در صورت لزوم ممکن است از استان های مجاور نیز جلب همکاری صورت پذیرد.

دکتر میرزا با اشاره به طرح های واحد برای درآمدزایی گفت: در این دانشگاه تجهیزات خاص و گرانقیمتی وجود دارد که آماده ارائه خدمات به متقاضیان داخل و خارج دانشگاه هستند، که در این زمینه فرم هایی تهیه شده و در اختیار متقاضیان این خدمات قرار می گیرد. البته بعید است حصول 12% درآمد خارج از شهریه تا پایان سال امکان پذیر شود، ولی در یک دوره کوتاه مدت خواهیم توانست برای درآمد مستمر، سرمایه گذاری دانش بنیان را محقق نمائیم تا برای سال های بعدی مثمر واقع شود.

وی افزود: به نظر ما سرمایه گذاری مناسب علمی – اقتصادی راه حل بهتری برای درآمدزایی خواهد بود که در این زمینه نیاز به تعمق و دستیابی به سرمایه گذاری دانش پایه و رویکرد به توانمندسازها دارد که امیدواریم در این زمینه به نتیجه برسیم.

دکتر میرزا در پاسخ به خبرنگار آنا درخصوص تعداد دانشجویان مقاطع مختلف واحد کرج و نیز تعداد دانشجویانی که طبق بخشنامه های رئیس دانشگاه برای بازگشت به تحصیل مراجعه کرده اند گفت: ما سال تحصیلی جدید را با یک شروع خیلی خوب آغاز کردیم، در سال گذشته کمتر از 6000 نفر ثبت نام مقطع تحصیلات تکمیلی داشته ایم که به یاری خدا با یک رشد 4/1 برابر این آمار در مقطع تحصیلات تکمیلی به بیش از 8000  نفر رسیده است، در مجموع می توان گفت پس از صدور بخشنامه بازگشت به تحصیل با ثبت نام 127 نفر متقاضیان برگشت به تحصیل از سال های گذشته آمار ثبت نام دانشجویان در واحد کرج قریب به 29000 نفر رسیده است و امیدواریم که با کیفی سازی بیشتر در سال های آتی این آمار مجدداً افزایش یابد.

رئیس واحد کرج در مورد تعامل با نهادها و سازمان ها و مهمترین مشکلات موجود واحد کرج و راهکارهای پیشنهادی خود گفت: هر نهاد و سازمانی در استان و در هر مکانی مانند یک جزیره بدون تعامل و همکاری نزدیک با نهادها و سازمان های مرتبط همکار و حتی غیرهمکار در استان نمی تواند اهداف عالیه خود را به راحتی و به آسانی انجام دهد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز برای دستیابی به اهداف عالی خود و همکامی با سندچشم انداز جمهوری اسلامی ایران نیاز به همکاری با سازمان های دیگر استانی دارد. بنابراین کار خود را با تعامل هماهنگی و نشست ها ی مرتبط با کار دانشگاه، سازمان ها و نهادهای تاثیرگذار شروع کرده و ادامه خواهد داد. از جمله نشست ها می توان به حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه در استان، استاندار، فرماندار و شهردار و هر نهادی که بتواند به دانشگاه در رسیدن به اهداف موثر باشد در برنامه کاری، اشاره نمود. در حال حاضر در حوزه شهری و استانی به یاری باری تعالی مشکلات قابل حل و امید همکاری های بیشتر برای بهبود روابط گذشته و گسترش آن می رود. همچنین در شرف تنظیم تفاهم نامه هایی برای همکاری متقابل هستیم تا بتوانیم با افزایش ارتباطات دانشگاه و صنعت از نیروهای دانشگاهی به صورت عملی و عملیاتی در ارائه خدمات دانش‌بنیان به استان و کشور موثر و بالطبع رفته رفته از وابستگی دانشگاه به شهریه های دانشجویی بکاهیم.