در هشتمین کرسی ترویجی واحد کرج

بهداشت و ایمنی ورزشی در دوران کرونا بررسی شد

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۳۵۱۳ اطلاعیه ها

هشتمین جلسه کرسی ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سال جاری با همکاری معاونت پژوهش و فناوری و هیات اندیشه ورز استان البرز به صورت مجازی و با استقبال اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار شد.
     به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این کرسی ترویجی که توسط دکتر سید نعمت خلیفه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ارایه گردید بهداشت و ایمنی ورزشی در دوران کرونا طرح شد.
    دکتر خلیفه ابتدا مباحثی در خصوص تاریخچه تکوین بهداشت عمومی، اهمیت و اهداف آن را مطرح نمودند و در ادامه بهداشت را هنر و دانش تامین سلامتی مردم و حمایت آن از طریق فعالیتهای سازمان داده شده اجتماعی را تعریف و تشریح نمودند.
رئیس دانشکده تربیت بدنی واحد کرج در ادامه عنوان نمود: با توجه به پیش بینی های علمی در حوزه پزشکی و بهداشت  ویروس کرونا تا زمان کشف داروی موثر ویا واکسن، با مردم خواهد بود لذا ضروری است تا همگان زندگی با ویروس را تمرین نمایند.
در ادامه  این کرسی؛ نحوه رعایت بهداشت  عمومی ، ایمنی و بهداشت ورزشی در دوران کرونا و پس از کرونا  مطرح و در خصوص چگونگی فعالیت و رعایت بهداشت ورزشی مطالب مفیدی ارایه گردید ، در پایان جلسه داوران  به نقد  مطالب ارایه شده پرداختند که توسط مجری کرسی پاسخ های لازم ارایه شد .