در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۴ هزار امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در خدمت محققین ، فناوران و شرکت های دانش بنیان استان البرز قرار گرفت

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۰ کد : ۳۵۲۵ اطلاعیه ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با دارا بودن مرکز رشد واحد های فناور، سرای نوآوری فناوری مواد، مزرعه تحقیقاتی آموزشی، 4 مرکز تحقیقاتی فعال( مهندسی مواد پیشرفته، کاهش ریسک سوانح طبیعی، مراقبت های بالینی و ارتقاء سلامت و بیوتکنولوژی) و 4 هزار امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی یکی از مهمترین مراکز پژوهشی و فناوری استان البرز محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی واحد کرج؛ کلیه آزمایشگاهها و کارگاههای واحد کرج عضو شبکه آزمایشگاهی ساها  بوده و علاوه براین 4 آزمایشگاه: متالوگرافی، عملیات حرارتی، میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM و تحقیقات فیزیک، نانو و پلاسمای سرد  واحد کرج  عضو  شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی می باشند، که مجموعه این عوامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را به یک مجتمع آزمایشگاهی، کارگاهی متمرکز در استان البرز تبدیل نموده است.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلانی واحد کرج با اعلام این خبر افزودند: از مهمترین دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگا‌هی موجود در واحد کرج میتوان به طیف سنج مادون‌قرمز(FTIR)، طیف سنج مرئی فرابنفش UV/VIS، طیف سنج جذب اتمی(AAS)، اسپکتروسکوپی نشر نوری (OESفتومتر شعله‌ای، کروماتوگرافی گازی طیف ‌سنجی جرمی(GC-MS)، کروماتوگرافی مایع(HPLC)،  لایه نشانی تحت خلاء (PVD)، میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM، الکترو آنالایزر، تجهیزات سونوگرافی، کوره مقاومتی، دستگاه سایش، میکروسختی  و ... اشاره نمود.

ایشان اظهار داشتند؛ در حال حاضر 4 هزار امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در خدمت محققین، فناوران و شرکت های دانش بنیان، تیم های دانشجویی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استادان و اعضای هیأت علمی  دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان البرز و کشور می باشد.