بمناسبت بزرگداشت مقام دانشجو

نشست تشکل های دانشجویی و مجموعه های فرهنگی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۳ کد : ۳۵۲۹ اطلاعیه ها

نشست صمیمی تشکل های دانشجویی و مجموعه های فرهنگی دانشجویی استان البرز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به مناسبت هفته دانشجو در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ نشست صمیمی مسئولین تشکل های دانشجویی و مجموعه های فرهنگی دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، مسئول نهاد رهبری و معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در فضای مجازی برگزار گردید.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در این نشست صمیمی ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام و منزلت دانشجو، بیان داشت: دانشجویان در خط مقدم مبارزه با آمریکا و صهیونیست بین الملل هستند و این مبارزه سالها پیش در فضای دانشجوئی کشور نهادینه شده است.

وی دانشجویان را امید آینده کشور دانست و افزود: دانشجویان با شور و نشاط و فرزانگی علمی و پژوهش میتوانند در صحنه ملی و بین المللی افتخارآفرینی کنند و با پیشرفت در گستره علم و فن آوری و بر مبنای "العلم سلطان" سیطره علمی اسلام را بر جهان کنونی به ظهور و بروز رسانند.

در ادامه دانشجویان ضمن تقدیر از روند خوب آموزشی در شرایط سخت کرونائی به بیان مطالبات و برخی مشکلات پرداختند که با حضور معاونت های دانشگاه به بررسی و پاسخ آنها پرداختند.