برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۸ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۲ کد : ۳۵۵ اخبار دانشگاه
برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آزمون کارشناسی ناپیوسته سازمان سنجش و آموزش کشور و آزمون آموزشکده های فنی وحرفه ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

در این آزمون که با حضور بیش از 5600 داوطلب در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد،  داوطلبان دختر و پسر در 5 حوزه برای ورود به دانشگاه به رقابت پرداختند.

در این میان بیش از 3000 نفر از شرکت کنندگان صبح روز جمعه در آزمون فنی و حرفه ای شرکت داشتند که آمار شرکت کنندگان دختر  2000 نفر و شرکت کنندگان پسر 1000 نفر اعلام شد.

همچنین از میان 2666 نفری که  در نوبت عصر در آزمون کارشناسی ناپیوسته در این واحد دانشگاهی شرکت کردند 1000 نفر دختر و 1666 نفر نیز پسر بودند.

گفتنی است شرکت کنندگان در این آزمون که علاقمند به تحصیل در رشته های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می‌بایست در نیمه اول شهریور ماه برای انتخاب رشته به  سایت  www.azmoon.org مراجعه کنند.

لازم به توضیح است بنا بر اعلام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کلیه رشته های غیرعلوم پزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی بدون آزمون می باشد که متقاضیان می توانند هم اکنون برای ثبت نام به سایت www.azmoon.org مراجعه کنند.