دکتر محمدحسن برهانی در نشست با مسئولین بانک توسعه تعاون البرز

دغدغه مسئولین دانشگاه، حفظ آرامش روحی و رفاهی کارکنان است

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۶۰۴ اطلاعیه ها

طی نشستی با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و بانک توسعه تعاون البرز و در صورت توافق، امکانات و تسهیلات بانکی جدیدی به کارکنان و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی اختصاص خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی استان البرز؛ در این نشست که در سالن هیات امنای استان برگزار شد، دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن مروری بر وضعیت اقتصادی و رفاهی دانشگاهیان گفت: دغدغه اصلی مدیریت این دانشگاه، حفظ آرامش روحی و مرتفع نمودن مشکلات کارکنان، اساتید و دانشجویان می باشد و همواره تلاش هیات رئیسه واحد کرج در جهت بهبود روند جاری و رفع معضلات و موانع بوده و هدف از این نشست نیز بررسی راهکار لازم جهت ارائه خدمات به این عزیزان می باشد.

در این نشست، علی غیاثی مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان البرز نیز با بیان ظرفیت های مالی و اعتباری پیشنهاداتی را به منظور همکاری نزدیکتر با دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج عنوان نمود که به بحث و بررسی گذاشته شد.

در پایان مقرر شد جهت انعقاد تفاهم نامه و همکاری های دو طرفه بررسی های لازم بعمل آمده و ارائه خدمات اجرائی گردد.