با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و اداره کل آموزش و پروش استان البرز

امکان سنجی تاسیس هنرستان پسرانه کشاورزی در سما واحد کرج بعمل آمد

۲۲ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۴ کد : ۳۶۱۸ اطلاعیه ها

در نشست مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان البرز و جمعی از مسئولین، درخصوص تاسیس و راه اندازی هنرستان پسرانه کشاورزی، در آموزشکده سما استان البرز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ دکتر محمدرضا بلیاد معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج (سما)، در ابتدای این نشست ضمن  خوش آمد گویی و ارائه گزارشی از فعالیت های سما واحد کرج در حوزه مدارس و چشم انداز های تدوین شده سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما به منظور تاسیس هنرستان های فنی ، مدارس دارالفنون در جهت تربیت نیروی ماهر، تکنسین و... بر استفاده بهینه از امکانات، تجهیزات بروز، توانمندی مناسب و اساتید مجرب در این زمینه تاکید کرد.

دکتر بلیاد در ادامه؛ از همکاری آموزش و پرورش استان در تاسیس این مراکز که موجبات رشد و بالندگی دانش آموزان و همچنین پیشرفت علمی و فنی که زمینه ساز آبادانی و افتخار برای کشور عزیزمان ایران است تقدیر و تشکر کرد.

مهیار کرمی معاون آموزش دوره متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان البرز نیز از اهداف مشترک دانشگاه آزاد اسلامی بویژه سازمان سما و سازمان متبوع در تربیت نسل فرهیخته و کاردان( فنی و حرفه ای و کار و دانش) و همچنین نیاز منطقه با توجه موقعیت اقتصادی و جغرافیایی، تاسیس هنرستان کشاورزی را یکی از اولویت های استان دانسته و ضمن استقبال از راه اندازی این مرکز، از تبیین رشته های پر متقاضی و همگام با دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  بعنوان تحول شگرف در این راستا یاد کرد.

در ادامه این جلسه سایر اعضای حاضر ضمن بیان دیدگاه ها و نکات ارزشمند جهت تاسیس هنرستان، بر لزوم  هماهنگی بیشتر در پیشبرد اقدامات، برنامه ریزی های مدون و کاربردی و همچنین تسهیل در انجام امور مربوطه خواستار مساعدت و همکاری هم جانبه شدند.