براساس گزارش رتبه بندی 2016 پایگاه یواس نیوز اعلام شد

۰۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۳ کد : ۳۶۶ اطلاعیه ها
براساس گزارش رتبه بندی 2016 پایگاه یواس نیوز اعلام شد

2(5).jpgبراساس گزارش رتبه بندی 2016 پایگاه یواس نیوز اعلام شد:  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج رتبه 8 دانشگاههای کل کشور و 736 دانشگاههای جهان را کسب نمود.

1(7).jpg

پایگاه خبری یواس نیوز هر ساله با اعلام گزارش رتبه بندی، دانشگاههای برتر جهان را معرفی می کند.در این رتبه بندی 750 دانشگاه از 57کشور جهان مورد بررسی قرار گرفته است. رتبه بندی بر اساس ارجاعات تامپسون رویترز و 12 شاخص علمی پژوهشی محاسبه می شود. در دومین فهرست منتشر شده پایگاه خبری یو.اس.نیوز در روز سه شنبه 14 مهر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج توانست رتبه هشتم دانشگاههای کل کشور و رتبه 736 جهان را کسب نماید. جدول زیر جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج را در کنار دانشگاههای ایران و دانشگاههای هم تراز بین المللی نشان می دهد (منبع www.usnews.com و خبرگزاری ایرنا – 15 مهر 1394).

4(3).jpg3(4).jpg