با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

کلنگ‌زنی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد

۲۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۱ کد : ۳۶۹۶ اطلاعیه ها

مراسم کلنگ‌زنی محل ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و مسئولان شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ مراسم قرائت زیارت عاشورا و کلنگ‌زنی ساخت یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  و واحد کرج و مسئولان شهرستان ساوجبلاغ برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این مراسم با بیان خاطراتی از دوران انقلاب و دفاع مقدس گفت: این باور برخی جوانان که در دوران قبل از انقلاب همه چیز عالی بوده و هیچ مشکل اقتصادی فرهنگی و علمی نداشته‌ایم، تفکر غلطی است.

دکتر محمدحسن برهانی‌فر افزود: دوران قبل از انقلاب کوچک‌ترین اظهار نظر دانشجویان و مردم عادی با بدترین برخوردها پاسخ داده می‌شد و مردم  در خفقان شدیدی به سر می‌بردند.

وی بیان کرد: کشور عزیزمان به یمن انقلاب اسلامی به بسیاری از امکانات و دستاوردها حتی در دوردست ترین روستاهای کشور دست یافته است، ، البته اشکالاتی هم وجود دارد، اما به برکت خون شهدا و تلاش مسئولان از این دشواری‌ها با قطع کامل وابستگی به بیگانگان عبور خواهیم کرد.

در پایان این مراسم با حضور در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد کلنگ ساخت یادمان شهدا را به زمین زدند.

لازم به ذکر است؛ این شهدا ۲۸ دی ماه ۱۳۹۹ تشییع و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد به خاک سپرده شده بودند.