با حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج

سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد کرج منصوب شد

۲۷ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۴ کد : ۳۷۰۰ اطلاعیه ها

طی حکمی از سوی دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر خداداد مصطفوی به عنوان سرپرست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد کرج معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ حکم سرپرستی خداداد مصطفوی طی مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، معاونین دانشگاه و روسای دانشکده های واحد کرج به وی ابلاغ شد.

در این مراسم دکتر محمدحسن برهانی فر ضمن تقدیر از زحمات وتلاش های داوود حبیبی در دوره مسئولیتش در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با اهدای لوح و هدیه ای از وی قدردانی نمود.

رئیس واحد کرج همچنین با بیان بخشی از ارزش های معنوی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی پذیرش مسئولیت در دانشگاه، نقش مدیران اجرایی و روسای دانشکده ها را در هدایت نیروهای جوان و انقلابی در راستای خدمت به جامعه مهم دانست و برای دکتر خداداد مصطفوی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.