عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز

جوان موفق عرصه علمی دانشگاهی معرفی شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۷۰۵ اطلاعیه ها

پیرو تحقق سیاست های گام دوم انقلاب و اشاعه منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در حمایت از جوانان ایران اسلامی، عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد به عنوان جوان موفق عرصه علمی معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ در دومین جشنواره جوان موفق استان البرز، که توسط نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، دکتر علی عسگری عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد به عنوان جوان موفق عرصه علمی معرفی شد.

این جشنواره در 17 محور اصلی جوان موفق فعال قرآنی، کشاورز روستایی، کارآفرین، سرباز، ادبیات، علمی دانشگاهی، هنرهای نمایشی و تجسمی، فعالیت های اجتماعی، فیلم، موسیقی، فعالیت های رسانه ای، مبتکر و مخترع، دهیاری و شورایاری، معلول دارای توانایی های خاص، طلبه و مبلغ جوان و ورزشکار ودر دو بخش ویژه " مادر موفق" و "ایده نو" برگزار شد.