مراسم اربعین شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد صبح امروز در جوار گلزار شهدا برگزار شد.

۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۱ کد : ۳۷۷۲ اطلاعیه ها

رمضان جهانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در این مراسم که دانشگاهیان و مسئولان شهرستان ساوجبلاغ حضور داشتند، گفت: بعثت پیامبر(ص) بزرگ‌ترین منشاء اسلام سرآغاز ترویج و توسعه دین مبین اسلام و سرآغاز مبارزه با بت و بت پرستی طاغوت و طاغوتیان بود و این امر ادامه داشته و دارد.

وی افزود: با پیشرفت فناوری‌های نوین، اکنون دشمنان اسلام با بهره‌برداری از این فناوری با جدیت در حال زورگویی، تهدید و تجاوز به بشریت و جامعه اسلامی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هشتگرد بیان کرد: این مراسم به مناسبت گرامیداشت اربعین شهدای گمنام عزیزی است که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد دفن شده‌اند و امروز اقتداری که جمهوری اسلامی در دنیا دارد، نتیجه فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.

جهانیان ادامه داد: از بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد هشتگرد که در تشییع و تدفین شهدا و مراسم اربعین آنان زحمت کشیدند؛ قدردانی می‌کنیم.