با هدف تقویت مبانی فلسفی اسلامی

دوره آموزش فلسفه و اندیشه ورزی به کودکان برگزار شد

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۰ کد : ۳۹۲۹ اطلاعیه ها

دوره آموزش فلسفه و اندیشه ورزی به کودکان توسط دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده بسیج اساتید استان البرز با همکاری مجمع عالی حکمت اسلامی قم با هدف تقویت مبانی فلسفی اسلامی جهت تربیت عقلانی کودکان و تولید محتوا و داستان و در کل برنامه فلسفه ورزی برای کودکان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در این جلسه دکتر فاطمه حاجیلویی مسئول دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز و مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده بسیج اساتید استان البرز با اشاره به اهداف دوره گفت: در این دوره بیش از سی نفر از فرهیختگان و علاقمندان حوزه تعلیم و تربیت از استانهای مختلف بصورت مجازی حضور دارند. این دوره در سه سطح مقدماتی و تکمیلی و کارگاه عملی برگزار می شود.

وی اظهار داشت:  انتظار می رود در کارگروه آموزش فلسفه به کودکان بتوان محتواهای تولیدی اعم از داستان و راهنمای داستان و... جهت تربیت عقلانی و خلاق با رشد معنوی تولید کرد.

در ادامه، محمدباقر خراسانی مدیر اجرایی مجمع عالی حکمت اسلامی قم توضیحاتی در مورد اهمیت بحث فلسفه ورزی و تربیت عقلانی در کودکان و فعالیت های مجمع عالی حکمت اسلامی در این باره بیان نمود.