به همت مرکز رشد واحد های فناور واحد کرج

از آجر پلاستکی دیوار پوش رونمایی شد

۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۶ کد : ۳۹۴۸ اطلاعیه ها
پروژه آجر پلاستکی دیوار پوش توسط گروه صنعتی آلانقش کاوک مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج صورت پذیرفته است و در آن فرآیند طراحی و تولید آجر های پلاستکی از جنس PVC (و از مواد بازیافتی) انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ دکتر حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام این خبر گفت: دیوار پوشهای سه بعدی امروزه در دکوراسیون داخلی بسیار پرکاربرد می باشند و ایده ی جدیدی برای معماران در طراحی داخلی محسوب می شوند، طراحان و معماران داخلی امروزه جهت ایجاد یک نقطه کانونی و مرکزی در یک فضا از دیوارپوشهای سه بعدی و رنگی استفاده می نمایند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: این پروژه نیز بر اساس رفع این نیاز طراحان و معماران داخلی اجرا شده است. بر همین اساس طراحی و ساخت قالبها و تزریق PVC (از مواد بازیافتی) جهت ساخت 2 نوع آجر شیاردار و بدون شیار طی 6 ماه انجام و در حال حاضر محصول فوق در 2 اندازه 330×60 و 250×80  تولید و به بازار عرضه می شود.

دکتر ثابت افزود: آجرهای تولیدی مذکور نسبت به دیوارپوشهای رایج دارای مزایایی همچون چگالی کمتر، شفافیت بالاتر، مقاومت تخریبی و مقاومت دمایی بالاتر و رنگ آمیزی متنوع تر می باشد، آجرهای پلاستکی تولیدی که نسل جدیدی ازدیوار پوش های سه بعدی محسوب می شوند جایگزین مناسبی برای کاغذ دیواری، پوشش های کامپوزیتی، سنگ نما و آجر نما می باشند، آجر های تولیدی مذکور در طراحی مراکز اداری، تجاری، ورزشی، تفریحی، رستورانها و فضا های مسکونی قابل استفاده می باشد.

وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر دانش فنی تولید محصول فوق تدوین گشته و گروه صنعتی آلا نقش کاوک آماده تولید محصول در مقیاس انبوه می باشد.