با صدور حکمی از سوی دکتر طهرانچی

نماینده ریاست دانشگاه در هیات نظارت بر تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی استان البزر منصوب شد

۱۴ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۵ کد : ۴۰۳۲ اطلاعیه ها

با صدور حکمی از سوی دکتر طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی دکتر محمد میرزایی بعنوان نماینده ریاست در هیات نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ طی مراسمی با حضور دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، دکتر سید حمید مهدیون مدیر کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حکم دکتر محمد میرزایی بعنوان نماینده هیات نظارت بر تشکل ها به وی ابلاغ شد .

در این مراسم دکتر محمد حسن برهانی فر با بیان اینکه تقابل بین تشکل ها متعدد می باشد و هر کدام گرایش فکری متفاوتی دارند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با نگاهی پدرانه و رفتاری یکسان باعث تلطیف مسائل و موضوعات در حوزه تشکل ها می باشد.

وی افزود: تشکل ها می توانند با تضارب و تقابل آرا حرکت بسوی جلو را شکل دهند و امید است که با حضور هیات نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فضایی پر شور و نشاط در این زمینه بین دانشجویان فراهم گردد.

در این نشست دکتر سید حمید مهدیون مدیر کل تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشکل های دانشجویی در ارتقاء فکری دانشجویان و در تربیت مدیران آینده کشور نقش مهمی می توانند داشته باشد که تربیت مدیران از همین تشکل های دانشجویی شکل گرفته و حسن تشکل ها در این است که در دانشگاه حس بی تفاوتی نسبت به آینده نظام و انقلاب از بین می برد.

وی خاطرنشان کرد: فضای صمیمی و خوبی در بین تشکل های دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز حکمفرما است که دانشجویان دغدغه مند نسبت به آینده سیاسی و اجتماعی خود هستند و دانشگاه نیز با باز نگهداشتن فضا در چارچوب قانون به دانشجویان اجازه می دهد که به فعالیت های خود بپردازند و در این بین هیات نظارت بر تشکل ها نقش مهمی در هدایت آنان می تواند داشته باشد.

دکتر مهدیون افزود: اهمیت حوزه تشکل ها و هیات نظارت باعث انتخاب نماینده ریاست گردیده است که هم اکنون با تشکیل سامانه امتداد آمار و ارقام و گزارشات، پیگیری تشکل ها راحت تر و شفاف تر شده وکارها بهتر انجام میشود.

در پایان این مراسم از زحمات حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری قدردانی و حکم نماینده ریاست دانشگاه در حوزه تشکل های اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به دکتر محمد میرزایی ابلاغ گردید.