همزمان با برگزاری کنگره ملی طب حیوانات همراه: نمایشگاه تخصصی دام های همراه در دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برپا شد

۲۰ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۸ کد : ۴۰۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، همزمان با برگزاری کنگره ملی طب حیوانات همراه – اسب، حیوانات خانگی، حیوانات اگزوتیک و پرنده های زینتی نمایشگاه محصولات دامپزشکی در دانشکده دامپزشکی واحد کرج برپا شد.

در این نمایشگاه شرکت های مختلف فعال در زمینه داروها، تجهیزات پزشکی، تجهیزات نگهداری و خوراکی دام‌های همراه و حیوانات خانگی به ارائه و معرفی محصولات خود پرداختند.

از جمله این شرکت ها می توان شرکتهای رویان دارو، پارس پوران آریا ، سنادام پارس و سینامهر، مدیسا رایا درمان، کیمیا دایا مد، جی ام وت گروپ را نام برد که به عنوان شرکت های حامی مالی در کنگره نیز حاضر شدند.

همچنین شرکت های: آرمیتا پرتو، بهین کارا، مهندسی پزشکی زکریای کبیر به عنوان شرکتهای غرفه دار در این نمایشگاه حضور یافتند.

گفتنی است این کنگره تا روز پنج شنبه 16 مهرماه سال جاری ادامه دارد و بازدید از نمایشگاه برای عموم علاقمندان امکان پذیر است.