در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراسم سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها برگزار شد

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۴۰۵۳ اطلاعیه ها

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مراسم جشنی به مناسبت سالروز ازدواج دخت نبوت حضرت فاطمه(س) با پیشوای امامت حضرت علی(ع) با حضور جمعی از کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ این مراسم که با برنامه ریزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در گلزار شهدای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان و کارکنان واحد کرج برگزار گردید، حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج ایام ذی الحجه و سالروز ازدواج سراسر نور حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها را تبریک گفت و تاکید کرد امر ازدواج برای جوانان باید سهل و آسان گردد.

دکتر اکبری افزود: در این مراسم گروه ورزش باستانی استان البرز با حضور در ابن واحد دانشگاه اجرای برنامه داشتند که با استقبال خوبی از سوی شرکت کنندگان مواجه گردید.

وی در پایان افزود: در این مراسم از برخی از شرکت کنندگان به قید قرعه تقدیر بعمل آمد.